Bizományi
Bizományba adás feltételei, szabályai:1.    A termékek bizományosi értékesítésre kerülnek, azok kifizetésére eladás után kerül sor.

2.    Az árut beadó személy által behozott termékeket az átvevő által meghatározott időpontban veszi át. 

3.    A bizományosi termékek értékesítése minimum 3 hónapos időtartamra szól, ez idő alatt a beadó nem kérheti vissza a termékeit.

4.    A beadó és az átvevő a bevételi árat kölcsönösen egyezteti. A bevételi árat az üzletvezető a szállítólevélen feltűnteti.

5.    Az eladási ár kialakításába a beadónak nincs beleszólása, ezt kizárólag az üzlet alakítja saját belátása szerint.

6.    Átvételre csak hibátlan, működő, hiánytalan, tiszta termék kerül. A ruhák tisztán, vasaltan, az aktuális szezonnak megfelelően
éttékesíthetőek. Babakocsik, autósülések, kiságyak, utazóágyak, járókák, etetőszékek stb csak tisztán és nagyobb sérülésektől mentes állapotban kerülnek bizományos értékesítésre! Amennyiben a termékek nem felelnek meg ezen követelményeknek, úgy azok átvételi ára arányosan csökken.                    

7.    Lehetőség van a hibás termékek bejavítására is, ezek költségét az ügyfél állja, melyet előzetesen egyeztet az átvevővel. A termék ekadása után a javítási költség a termék bevételi árából kerül levonásra. Ha a termék nem került értékesítésre, a költséget a beadó akkor is köteles kifizetni.

8.    Az átvevő a bizományba átvett ruhákat mindig az adott szezon végéig értékesíti, elszámoláskor visszáruzza.

9.    A beadó kijelenti, hogy a behozott termékeket máshol nem reklámozza, nem értékesíti (internet, facebook,stb.)

10.    Az eladásról személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni szállítólevél alapján.
Tel: Kovács Krisztina 06-30-9348-816, Freundné Enikő 06-30-9426-760

11.    A beadó az eladást követően az átvevő által  meghatározott időben veheti át az elszámoláson szereplő összeget. A bizományba beadott termékért átvevő csak anyagi felelősséget vállal, állapotromlásért, kopásért nem vállal felelősséget. A beadó kezeskedik, hogy a beadandó termék a saját tulajdona, nem elidegenített áru, rejtett hibája, melyről tud, nincs. A szállítólevél bemutatása a kifizetés elengedhetetlen feltétele! Amennyiben a beadó nem tudja igazolni szállítólevéllel a beadás tényét, úgy az átvevő semmisnek tekinti a kifizetés iránti követelést.

12.    A szerződés a mai naptól határozatlan ideig, vagy visszavonásig érvényes.

1184 Budapest, Üllői út 439  és  1183, Üllői út 446